giovedì 30 ottobre 2008

Biscuiti cu dovleac.


Ingrediente :250 gr faina , 1/2 lingurita praf de copt , un varf de sare , 50 gr unt , 50 ml. smantana ,50 ml. lapte , 100 gr dovleac , 4 linguri de zahar , 1 ou , zahar vanilinat.


Dovleacul se pune in cuptorul cu microunde la 900 W , circa 25 min. , sau se fierbe pe baie de aburi pana se inmoaie. Se scoate miezul , se mixeaza apoi se cantareste 100 de gr.
Se amesteca crema de dovleac obtinuta cu zaharul , smantana si laptele, apoi se adauga faina ,praful de copt , sarea , untul moale si zaharul vanilinat si se framanta pana se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foaie groasa de circa 1,5 cm. si cu ajutorul formelor dorite se taie biscuiti , care se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt.Se bate oul si cu o pensula se ung biscuiti la suprafata.
Se pune tava in cuptorul incins la 180° , circa 15 min.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory