sabato 22 settembre 2012

Ciambelline di ricotta con la pasta Granoro ... Inele cu ineluse

                           Ciambelline di ricotta con la pasta Granoro 

Ingrediente :200 gr paste anellini Granoro ,  ( ineluse ) , 200 gr branza tip "ricotta" , 2 oua , 5 linguri de zahar , 4 pliculete de ceai negru. 


Ingredienti :  200 gr.  anellini  di pasta Granoro  , 200 gr. ricotta , 2 uova , 5 cucchiai di zucchero , 4 bustine di tè nero .



Puteti comanda online , la un pret incredibil ...doar  € 0,57

http://www.granoro.it/it/prodotti/pasta-normale/pastina/pasta-anellini-73-2.aspx



Se fierbe un pic de apa iar cand aceasta clocoteste se adauga cele 4 pliculete de ceai negru si se lasa sa stea 5-10 min , dupa care se scot si se pun pastele ineluse la fiert.

Se amesteca branza cu zaharul si ouale , pana se obtine o compozitie omogena , in care se vor incorpora pastele fierte in ceaiul negru.

Se ung formele dorite cu unt si se presareaza cu faina , apoi se toarna compozitia si se da la cuptor circa 25-30 min la 170°.

Dupa ce s-au racit se scot din forme si se consuma insotite de miere sau gem .
    

1 commento:

Adnia ha detto...

ce frumos arata! am si eu forma ca a ta, asa ca voi retine reteta!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

BlogCatalog

Recipe Blogs - BlogCatalog Blog Directory